Stenströms

Stil, komfort och kvalitet in i minsta detalj är grunden i den filosofi som gjort Stenströms till ett av Sveriges mest välkända varumärken. Den klassiska Stenströmsskjortan bär en 100-årig tradition av yrkeskunnande och kvalitetskänsla. Affärsidén har utvidgats till att i dag även omfatta damskjortor och blusar, stickade plagg och accessoarer.

Part Two

Vi är ett modevarumärke i Köpenhamn som grundades 1986. Vi är stolta över vår nordiska designhistoria och att vara tidlösa och moderna på samma gång är grunden för vår designfilosofi.

GANT

För GANT började allt med skjortor och vi jobbar ständigt med att ta fram nya modeller. Vår första skjorta föddes 1949 och har ett rikt arv och en lång historia bakom sig. Vår grundare Bernard Gantmachers hängivenhet för kvalitet och hans söner Marty och Elliots sinne för stil och affärer visade sig vara en vinnande kombination.

Våra märken

Kom in till butiken för att uppleva alla våra märken vi har.

Senaste

Ett litet utval av det senaste vi har fått in i butiken.

Stenströms

Newhouse

Part Two

GANT

SAND Copenhagen

Stenströms

Om Hoglands

Hos oss hittar du ett brett sortiment av noggrant utvalda plagg från flera kända märken som Stenströms, Newhouse, GANT, Part Two, Holebrook. Vi har ett stort fokus på att välja ut plagg som passar kvinnor i alla åldrar och som är både stilfulla och bekväma. Kom och besök oss för att hitta din nya favoritoutfit eller för att få råd och inspiration från vår kunniga personal.